Velkommen til den nye samarbejdsklinik

Nyt ejerskab og nye læger bliver del af teamet pr. 01.04
4. marts 2022
Info vedrørende videokonsultationer
25. april 2022

Velkommen til den nye samarbejdsklinik

vejle

Lægehuset Søndergade 50 i Vejle Midtby har fået nye ejere og ændrer navn til Midtbylægerne Vejle. Lægeklinikken har siden 2017 været drevet i et samarbejde mellem praktiserende læge Peder Ahnfeldt-Mollerup og Alles Lægehus, der bl.a. har stået for ansættelse af klinikpersonale.

Klinikken blev i efteråret købt af et ungt team af praktiserende læger, som nu er klar til at indtræde i klinikken pr. 1. april, og dermed står klinikken over for et generationsskifte.

Det nye lægeteam består i første omgang af speciallæger i almen medicin Mette Lundgren og Dlama Rasmussen, men pr. 1. marts 2023, når speciallægeautorisationen er på plads, træder også en tredje læge, Thibault Mørk, ind i ejerkredsen. Det betyder, at lægedækningen i Vejle bliver yderligere fremtidssikret med et fast team af unge praktiserende læger.

For at sikre en god, stabil og tryg overgang for nuværende og kommende patienter fortsætter de nye læger driftssamarbejdet med Alles Lægehus, så patienterne kan se frem til at møde velkendte rammer og ansigter, da det faste personaleteam fortsætter som vanligt.

De nye ejerlæger vil selv arbejde dagligt i klinikken. Derudover vil de nuværende fastansatte læger fortsætte som en del af teamet.

Patienter, der er tilknyttet klinikken, vil automatisk fortsætte i lægehuset, og de vil, på grund af ejerskiftet, modtage et nyt sygesikringskort med posten.

Lægehuset vil have åbent for tilgang, så det er muligt også for nye patienter at blive tilknyttet klinikken.